2016/2017

Посещенията стават след предварително записване и попълване на необходимите документи!

Основна цел на  Детски културно-образователен център Smarty® е да подпомага и стимулира цялостното развитие на децата в процеса им на израстване и оформянето им като хармонични личности. Като използваме широк спектър от занимания се стремим да работим едновременно за образователното и духовно развитие на децата ни.

Тук ние не просто пазим” децата! Работим целенасочено за създаването на навици за учене и добра учебна подготовка: преглед на уроците, контрол при изпълнение на домашните, допълнителни упражнения по изучаваните предмети, системна работа с допълнителни учебни помагала, индивидуална помощ в зависимост от нуждите на всяко дете. Поддържаме постоянна връзка с класните ръководители и родителите на децата.

Отстъпки за Занималня и Ваканционни програми:

"Ако не можете да обясните нещо на едно дете на 6 години, то това значи, че вие въобще нямате понятие какво означава това нещо." Алберт Айнщайн

SMARTY © web design

УЧЕБНА ГОДИНА 2015/2016

През учебната 2015/2016 г. предлагаме програма, която съчетава часове по учебна подготовка, езиково обучение, изкуства, развиващи и подвижни игри, занимания със социална и общественополезна насоченост, допълнителни тематични и ваканционни програми.

Детски център SMARTY си запазва правото да променя условията и цените на база ЕВРОСТАТ.

Аut viam inveniam aut faciam

Или ще намеря път или ще прокарам такъв.

Обучението по английски език се осъществява в партньорство с Училища ЕВРОПА® - една от

най-големите и бързо развиващи се езикови школи в страната. Предлагаме целогодишно обучение за деца от предучилищна възраст до V кл., висококвалифицирани преподаватели, оригинални учебници и помагала. Децата активно участват в учебния процес чрез практически занимания, изпълнение на творчески задачи и работа в групи. Поставят се основите на чуждоезиковото обучение, развиват се уменията слушане, говорене, четене и писане. Провежда се текущ контрол чрез тестове по международни стандарти.

Часове – 2 пъти седмично. Разсрочено плащане без оскъпяване на таксата.

Изкуството е най-директния път към индивидуалността на всяко дете. Всеки човек е надарен с талант, но ако не го развива, може никога да не го прояви. Развивайки импулса на децата да творят ние стимулираме въображението им. Насърчавайки опитите им, им даваме възможност да се самоосъзнаят и да уважават работата, която са създали. Учим ги да изразяват себе си.

Часове – през седмицата и в събота

Детски образователен център Smarty® организира различни ваканционни програми, съобразени със занимания за развлечение и обучение, разнообразни творчески, спортни и тематични занятия.

Забавен и увлекателен начин за изграждане на концентрация, самодисциплина и издръжливост, развитие на потенциалните способности у децата. Под формата на занимателни игри в група или по двойки се изпълняват различни йога-упражнения. Ползите: развитие на здраво тяло и ум, заздравяване на гръбнака и правилна стойка, координация на движенията и правилно дишане, увеличаване на възприемането, изграждане на чувство за уважение и навици за слушане, контрол на гнева, развиване на позитивни мисли и положително общуване между децата.

Занимания – събота сутрин, инструктор Ели Колева

Целогодишна образователна програма за развиване на емоционална грамотност и умения за общуване чрез уважение, зачитане и сътрудничество. По атрактивен начин ИГРИ ЗА СЪРЦЕТО И УМА” помагат на децата да развиват умения за справяне в различни житейски ситуации, да разиграват стратегии за разрешаване на конфликти, да разбират и да се справят със собствените си емоции и преживявания. Програмата се реализира с партньорството на  Communication Academy – обучителна организация с основна дейност комуникацията между хората.

ОБРАЗОВАТЕЛЕН

ДЕТСКИ ЦЕНТЪР

Галерия

2016/2017

Харта

Контакти

Занимания

Начало

Връзки

Идеята

Занималня за ученици - преди и след училище

Второ дете от семейството

15%

Трето дете от семейството

20%

Авансово плащане за “Занималня” за учебна година

15%

Изобразително изкуство

Храна - по предварителна заявка

Храната се предлага от фирма, профилирана в областта на детското хранете. Ястията се приготвят и доставят ежедневно, и отговарят на изискванията за пълноценно и здравословно хранене. Диетично и диабетично меню, възможности за избор и индивидуални поръчки.

Ваканционни програми

Английски език с

Йога за деца 6 - 12 г.

Азбука на общуването — ”Игри за сърцето и ума”